Hoe werkt een Pre-order?
historische fournituren corset materialen historische accessoires gratis verzending

Hoe werkt een Pre-order?

Hoe werkt een pre-order?

Het gemiddelde assortiment van La Rose Passementarie bestaat uit 600 verschillende artikelen, waarvan 90% uit het buitenland komt (voornamelijk de US)! Ik vind het belangrijk dat iedereen kan meebepalen wat er in het assortiment komt en in welke maat/varietie. Daarnaast is in het geval van American Duchess het onmogelijk het gehele assortiment aan te kunnen bieden, alle stijlen laarzen en schoenen in de verschillende kleuren komen ongeveer op 40 verschillende soorten schoenen en laarzen. 

Bij een pre-order krijg je dus niet meteen de dag na je bestelling het artikel opgestuurd, lees daarom goed door hoe het proces werkt.
 
Het pre-order proces:
-Bij elk artikel staat hoe lang de pre-order periode is, dit kan een aantal dagen of weken zijn. Pas nadat deze periode is afgelopen plaats ik de bestelling voor alle artikelen bij de leverancier in het buitenland!
-De bestelling wordt naar mij opgestuurd, dit kan enkele dagen tot weken duren, afhankelijk van hoe snel de Nederlandse Douane is met het inklaren van alle artikelen.
-Ik krijg een melding wanneer ik de artikelen bij een Post NL punt kan ophalen, deze worden niet thuis bezorgd omdat ik invoerrechten moet betalen.
-Vervolgens kan ik iedereens bestellingen inpakken en versturen, je krijgt bericht wanneer je bestelling is verzonden, in het geval van een pakket met traceercode.

Wat gebeurd er als ik niet pre-order artikelen samen met pre-order artikelen bestel?
Dan wordt alles samen in 1 keer verstuurd, zodra de laatste artikelen binnen zijn. Hou hier dus rekening mee wanneer je bepaalde artikelen eerder nodig hebt, deze moet je dan apart bestellen.

Ik wil graag een bepaalde laars of schoen van American Duchess bestellen die niet in het La Rose Passementarie assortiment zit, hoe werkt dit?
Ik moet elke stijl laars of schoen per kleur, per 10 paar bestellen. Bijvoorbeeld de Kensington schoenen, ik kan 10 paar bestellen in het zwart en 10 paar in het ivoor, geen combinatie hiervan. Om een deel van de kosten te dekken van de inkoop, verzendkosten en de invoerrechten, zijn 5 pre-orders per stijl schoen of laars noodzakelijk. Krijg ik dus genoeg emails binnen voor een bepaalde stijl, dan open ik een pre-order voor een bepaalde tijd in de webshop en moeten er dus 5 of meer pre-orders binnen deze periode worden geplaatst.
Tips om je stijl door te laten gaan!
-Deel de nieuwsbrief met de pre-order met je vrienden.
-Deel de post op Facebook van de pre-order.
-Plaats op je eigen social media een oproep waarin aangeeft dat een bepaalde stijl in de pre-order is en wie er ook interesse heeft.
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN