Buckram hoeden stof - La Rose Passementarie
historische fournituren corset materialen historische accessoires gratis verzending

Buckram hoeden stof

Buckram hoeden stof
Buckram hoeden stof
Buckram hoeden stof
Buckram hoeden stof
13.00
OutOfStock
 
Voorraad: 0
Uitverkocht
Buckram is de stof om hoeden en fascinators te maken, maar tevens ook om lijfjes, kragen en machetten te verstevigen. Op een van de foto's zie je hoe buckram samen met millinery wire (hoedendraad die ook te koop is in de webshop) gebruikt wordt om een grote opstaande kraag te creeeren.

Om een hoed of fascinator te maken heb je nodig:
-Buckram
-Millinery Wire (hoedendraad)
-Supergaren
-Gebogen handwerknaalden
-Hoedenpatroon

Al deze materialen vind je in de webshop, daarnaast ook stoffen om de hoed te bekleden en vele versieringen om je hoed compleet te maken.
Vanwege Brexit zullen er voortaan invoerrechten en hogere verzendkosten worden berekend bij het inkopen van deze stof. Ik moet dan noodgedwongen de prijs verhogen. Sla nu nog in voor de oude prijs!

107 cm breed, prijs per m.

Buckram kan niet worden opgevouwen,deze wordt opgerold en in speciale dozen verzonden. Je kunt tezamen met de Buckram, fournituren en dergelijke bestellen die in de koker passen. Helaas zul je aparte verzendkosten moeten betalen wil je bijvoorbeeld iets groters mee bestellen zoals schoenen, hoedenframes en andere artikelen die niet in deze verpakking passen.

 
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookSchrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN